Livestream

Bekijk hieronder de livestream van de dagopening van woensdag 27 september.

Belangrijk: Bekijk de livestream buiten je Citrix omgeving voor de beste kwaliteit.

Instructies livestream

Aan de linkerkant kun je de plenaire opening via een livestream bekijken. Links onderin vind je mogelijkheden om het geluid harder of zachter te zetten en rechts onderin om de livestream fullscreen te bekijken. Let op: als je fullscreen kijkt is het niet mogelijk om te chatten. Belangrijk: bekijk de plenaire opening buiten je Citrix omgeving voor de beste kwaliteit.

Instructies chat

Aan de rechterkant kun je gebruik maken van de chat. Vul je naam in en ga akkoord met voorwaarden. Vervolgens kun je een bericht versturen. Tijdens het programma zullen we ook een aantal poll vragen in de chat zetten. Deze kunt u vanuit de chatbox beantwoorden door op het antwoord te klikken.
Let op: als je fullscreen kijkt is het niet mogelijk om te chatten.

Workshops met vrije inloop

Je hebt een e-mail ontvangen met daarin de links naar jouw persoonlijke keuzes voor de sessies.
Mocht je eerder geen keuze hebben opgegeven dan kan je deelnemen aan een aantal sessies waar we een vrije inloop hanteren.
Je kunt een sessie kiezen door op één van de knoppen hieronder te drukken. Zorg wel dat je deze pagina geopend hebt buiten je Citrix omgeving, waardoor de link achter de knoppen ook geopend wordt buiten de Citrix omgeving.